Julehilsen og kalender - MCBlålys


Glædelig jul og godt nytår til alle

Min computer har desværre været hacket, så jeg har derfor ikke kunne lave nogen Kalender eller julehilsen der, ej heller på Messenger, så derfor kommer den først nu, både på facebook, og på mail.

Jeg vil rigtig gerne sige tak for det år der har gået, der har været mange gode ture, og mange gode grin.
Nye venskaber er opstået, og det har været dejligt at se så mange nye ansigter.

Igen blev vores tur til Nordkap aflyst, hvilket viste sig at være uden grund, men det er svært når man skal planlægge alting et halvt år i forvejen, men denne gang er vi ret sikre på vi tager afsted, (hvis verden altså stadig står), vi havde dog den fedeste tur i uge 25, og kæmpe tak til dem der var med.

Vi har tilmelding til Nordkap den 20/1-23 hvor vi der afgør hvordan turen skal køres, det kommer an på hvem der skal med og hvor mange.

Planen er vi mødes med dem der lige kommer fra andre steder end Sjælland, hvor det lige passer, og det finder vi ud af.

Jeg har som sagt svært ved at gætte en pris da alt er steget helt vildt, men regn med ca 18.000,- incl morgen og aftensmad/hotel/indgang til div. Steder vi skal se

Jeg regner med det bliver billigere end det der, og blålys giver også et fornuftigt tilskud til medlemmer, det regner vi på når vi ved hvor mange der kommer med, men skynd jer at melde på, så jeg kan komme i gang med at lave turen.

Så har Lotte og Bo valgt at lave en tur, Sønderjylland rund, fedt initiativ meld til på Facebook eller svar på denne mail.

Så skal vi ud at køre Djævleræs (som jo er i bil), men det er jeg sikker på bliver hylende morsomt, det kommer til at foregå i Næstved, og vi har 16 pladser, så det er først til mølle, pris 1000,-

21/4 Blålys djævleræs
29/4 Racemarshall dag, kom og se hvad vi laver, og om det måske er noget for dig
29/4 Falck fest i Vejle, kom og lav en fest i festen, vær med sammen med andre fra Blålys
1/5 første maj tur
12/5 Off Road kursus
13/5 Gp Herning (Race Marshall)
14/5 Fyen rundt (Race Marshall)
18-21/5 Sønderjylland rundt på 2 hjul
22/6 Dm enkeltstart (Race Marshall)
24/6 Nordkap tur, frem til den 9/7
25/6 Dm landevejsløb (Race Marshall)
15-19/8 ‘PostNord Danmark rundt (Race Marshall)
?/8 i løbet af august vil der blive planlagt en tur til Bornholm, dato kommer senere

Derudover vil der opstå enkeldags ture man kan melde sig på, men de opstår tit spontant, og der er derfor ikke datoer på dem endnu, vi håber at Nordjylland kommer på banen.