Så er vi kommet ind i det nye år 2019. Det byder vi velkommen til og vi byder også velkommen til en ny sæsonstart den 1 Marts 2019 hvor vi igen tager fat i en masse gode events.

Vi ser frem til at komme ud at køre og ikke mindst at igen mødes med familie og kolleger. Vores bestyrelse afholder snart årets møde og her vil alle events blive sat fast og lagt op her på vores hjemmeside. Alle events vil blive sat med map over startsted m.m. og hvis der er betaling, vil man med vores nye system, kunne bestille plads på turen.

Hjemmesiden er stadig under stor konstruktion og der vil løbende komme mere og mere op og det vil alt sammen være meget relevant for vores klub samt kørsel ude i trafikken. Endvidere efterlyser jeg stadig billeder og video materiale som kan komme op og ligge på hjemmeside, vær med til at gøre vores hjemmeside attraktiv både for os selv samt vores besøgende.