Efter en længere kamp for at gøre vores hjemmeside design bedre samt at forenkle bruger niveauet til at navigere rundt, er det nu lykkes at færdigøre hjemmesiden.

Uanset hvad du sidder med af udstyr, pc, tablet, mobil, så er alt på plads og nemt og navigere rundt i. Hjemmesiden er gjort logisk, så selv mormor kan finde rundt. Endvidere har vi fået events kalender hvor man kan tilmelde sig events direkte fra event samt vi kan lave betalings event med bruger betalig også direkte fra det oplagte event, feks. en tur i sommerland med bruger betaling, så kan du tilmelde dig samt betale med det samme via event betaling.

Endvidere er der nu lagt formular op til at ansøge medlemskab i blålys, samt hvis udefra kommende ønsker at ansøge om køb af racemarshalls til et event. Der er også lagt formular op hvor man kan sende links til evt. billeder eller videoer som kan være interessante for os at dele, hvilket også betyder at i selv kan lægge videoerne op på jeres youtube, vimeo eller lign. og så sende os linken, den vil så gå direkte i videosiden og blive delt med det samme, dog efter admin godkendelse.

Webshoppen er også på plads. Det vil sige at alt virker som det skal, du kan tilføje til kurv, du kan se kurv, gå til kassen og betale for varen, du vil så få en invoice som er en online fakture på at du har købt og betalt. Herfra vil din vare så blive sendt.

Diverse formularer og indhold, vil nu blive udvidet og opgraderet og mere vil komme op, dog er alt på plads.

Rigtig god fornøjelse